Morzsák

Oldal címe

Régi felhős infrastruktúra leállítása

Címlapos tartalom

Örömmel tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy minden futó projekt sikeresen átköltözött az új ELKH Cloudra a régi infrastruktúráról. Ezúton is köszönjük felhasználóinknak az aktív együttműködést.

A számítási egységekkel kezdve a régi felhős infrastruktúra a mai nappal leállítása kerül mind SZTAKI, mind Wigner FK ágon. A régi szolgáltatás már nem lesz elérhető.

A régi felhős infrastruktúra sok-sok projektet szolgált ki, a lezárult projektek száma száznál is több. Listájuk a befejezett projektek oldalon található meg. Ezúton is köszönjük, hogy 2016 óta minket választottak felhasználóink számítási kapacitás igénylésére a projektjük számára!

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Titkárság támogatásával 2022. február 15-én ünnepélyes keretek között átadott új infrastruktúra sokszorosára növelte az ELKH Cloud kapacitását. Modern és energiahatékony szervereire az új projektek befogadása folyamatos, mostantól az összes futó projekt ebben a környezetben üzemel.

Bízunk benne, hogy az üzemelő ELKH Cloud a kutatási projekteket továbbra is megfelelően tudja támogatni, illetve újabb és újabb publikációk megszületését teszi lehetővé.