Morzsák

Oldal címe

Megjelent az ELKH Cloud történetét és lehetőségeit bemutató publikáció

Címlapos tartalom

Sok szeretettel ajánljuk felhasználóink figyelmébe az ELKH felhő - korábbi nevén MTA Cloud - történetét, jelentőségét, és jelenlegi felhasználási lehetőségeit bemutató publikációnkat, amely az Információs Társadalom folyóiratban jelent meg a közelmúltban [1].

A cikk egy tucat szerzője mind hozzájárult az ELKH Cloud létéhez valamilyen formában: a tervezésnél, a létrehozásában, üzemeltetésében, menedzsmentjében vagy támogatásában.

Őszintén reméljük, hogy az első hat évet újabb sikeres hat évek követik majd, és köszönjük minden felhasználónknak a bizalmat.

A jövőben, amikor az ELKH felhőre hivatkoznak, az egyszerű URL hivatkozás helyett bátran használhatják ezt a Web of Science-ben és Scopus-ban is indexelt cikket is, köszönjük!

A hivatkozást megkönnyítik a Gyakran Ismételt Kérdések-ben található segédlet, bibtex és RIS fájlok.

[1] Héder, M., Rigó, E., Medgyesi, D., Lovas, R., Tenczer, S., Török, F., Farkas, A., Emődi, M., Kadlecsik, J., Mező, G., Pintér, Á., & Kacsuk, P. (2022). The Past, Present and Future of the ELKH Cloud. Információs Társadalom, 22(2), 128. https://doi.org/10.22503/inftars.xxii.2022.2.8