Morzsák

Oldal címe

TensorFlow, JupyterLab GPU támogatással

Címlapos tartalom

A TensorFlow egy nyílt forráskódú platform gépi tanuláshoz. Átfogó, rugalmas eszközeinek, könyvtárainak és közösségi erőforrásainak ökoszisztémája lehetővé teszi a kutatók számára, hogy az ML-ben a legmodernebbek legyenek, és a fejlesztők könnyen fejlesszenek és futtassanak ML-alapú alkalmazásokat. A TensorFlow-t a Google Brain csapata fejlesztette ki a Google belső használatához. 2015. november 9-én adták ki az Apache licensz 2.0 alatt.

A Keras egy magas szintű API, ami a TensorFlow 2 részét képezi. Egy könnyen megközelíthető, rendkívül produktív felület gépi tanulási problémák megoldására, modern mély gépi tanulásra fókuszálva.

A JupyterLab az új generációs web alapú felhasználó felület a Jupyter Project számára, egy web alapú interaktív fejlesztői környezet a Jupyter Notebookok, egyéb programkódok és adatok kezelésére. A JupyterLab rugalmas: egy olyan felhasználói felületet kínál amely adattudomány, számítástudomány és gépi tanulás munkameneteket támogat. Továbbá a JupyterLab moduláris szerkezetű: kiegészíthető plugin-okkal és a meglévő komponensek mellé új komponensek integrálhatóak.

A referencia architektúra támogatja GPU erőforrások felhasználását